Hopp til innhold

Årsmøte / samling 2022

Årets samling og årsmøte var lagt til Elverum Camping 24-26/6, og vi var priset med varmt og fint vær, kanskje litt for varmt for våre hunder. I forkant av treffet hadde vi god kontakt med Hedmark Harehundklubb og de var velvillig til å legge utstillingen til Elverum Camping. Det var en glimrende løsning for oss og hvis mulig skal vi se om vi får gjentatt dette.
På utstillingen var det påmeldt 26 hygenhunder, noe vi må si oss godt fornøyd med. Det ble mange gode utstillingsresultater og Molly til Tone og Bjørn Jakobsen ble BIR.
I god tradisjon var det fremmøte på fredag med sosialt samvær og i en god og varm sommernatt var det flere som så solen stige opp før man krøp til køys - slik skal det være når man en sjelden gang møtes.
På lørdag var det utstilling først på dagen med påfølgende premieutdeling, vising av hunder, årsmøte og til slutt felles arrangement med grilling og gode samtaler.
Styret takker alle for deltagelsen og håper vi sees på Elverum også til neste år.

"Klassebilde"
Årets unghund