Hopp til innhold

Årsmøte / samling 2021

Årets årsmøte og samling ble påvirket av Covid 19 problematikken og smittesituasjonen, noe som førte til at samlingen ble utsatt en måned og flyttet fra Brufoss til Høland Gjestegård. Det ble litt trangt om plassen, men det ordnet seg til slutt. Stedet var delikat og vi hadde frie tøyler til å utfolde oss uten å risikere klager fra andre gjester (vi hadde hele gjestegården for oss selv). Det var ikke meldt alt for godt vær, men for en gang skyld ble det bedre enn vi trodde. Dessverre var det ikke alt for stort oppmøte, noe som vel kan komme av både flytting og at enkelte var skeptiske til smittesituasjonen. Smittevernreglene ble fulgt (i alle fall under den offisielle delen) og alt gikk fra og det er ikke rapportert om at noen ble smittet under treffet.

21 medlemmer stilte på årsmøtet, noe vi hadde ønsket hadde vært høyere, men vi får tilskrive situasjonen litt av årsaken. Vi satser på bedre oppmøte i 2022, da vi forhåpentlig vis er kvitt Covid 19. 

Etter årsmøtet var det tradisjon tro vising av hunder og premieutdeling før vi tente i grillen og starte det sosiale samværet.