Hopp til innhold

Årsmøte / treff 2022

Treffet og årsmøte vil bli avholdt på Elverum Camping i helgen 24. – 26. juni i forbindelse med Hedmark Harehund sin utstilling. Dette kolliderer med St. Hansfeiring, men det måtte bli slik da NKK ikke tillot Hedmark Harehundklubb å ha utstilling den 18. juni som først planlagt.

Som vanlig blir det fremmøte fra fredag den 24. for sosialt samvær. På lørdag den 25. blir det først utstilling og så senere på dagen, premieutdeling, vising av hunder, årsmøte og sosialt samvær. Vi skal få det til slik at Hygen kan komme først i ringen på lørdag, så vi har det meste av lørdagen til vår disposisjon.

Det er allerede nå åpnet for bestilling av hytter på campingen, så det er bare å ta kontakt for å booke hytte. For bobiler og campingvogner er det ikke behov for booking av plass.

Elverum Camping: www.elverumcamping.no

Mer informasjon kommer etter hvert.