Hopp til innhold

Samling og årsmøte 2020

Hygensamlingen og årsmøtet var i 2020 lagt til Steinvik Camping ved Moelv. Vi var priset med godt vær – kanskje for varmt for de firbente, men med Mjøsa i nærhetene og skygge mellom trærne gikk det fint. Mange møtte opp allerede fredag den 19. og det ble fort god stemning og mye hundeprat. På lørdag dukket det opp enda fler og spesielt hyggelig var det at mange av våre nye medlemmer og hygeneiere dukke opp. Det er godt å se at det gror i rekkene. Utover dagen på lørdag ble hunder og eiere behørig premiert for innsatsen i sesongen 2019/20. Guttorm Bilstad med Tyra stakk av med premien for årets hygenhund og Bjørn Jakobsen med Molly mottok prisen for årets unghund. Da utstillingen til Hedmark Harehundklubb var avlyst, hadde Bjørn Roald sagt seg villig til å foreta en uoffisiell bedømmelse av hundene som var tilstede. Mye bra hunder og det ser lovende ut for rasen. Senere på lørdag ble det avholdt årsmøte og deretter var det grilling og hyggelig samvær utover kvelden og inn i de små timer.


Styret takker alle for fremmøte og vi ses til neste år.